• Moxa - behandling med glødende bynke

    Moxa - behandling med glødende bynke

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut uis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

    LÆS MERE

Effektiv varmebehandling

Moxa-behandling er en form for komplementær medicin, der stammer fra traditionel kinesisk medicin (TCM) ligesom akupunktur og har været brugt i århundreder. Behandlingen med bynke, enten i et bundt som en cigar eller rullet sammen til små kugler og sat på nåle eller formet til kegler og lagt på en skive ingefær for enten at forstærke en nåls virkning eller stimulere et akupunkturpunkt. Moxa vil tit anvendes i tilfælde med svækkelser, der skyldes kulde, stagnationer, smerter eller ringe cirkulation.

Moxa-behandling kan lindre smerte ved at øge blodcirkulationen og frigive endorfiner, kroppens naturlige smertelindrende stoffer. Endvidere menes moxa-behandling at hjælpe med at forbedre energiflowet i kroppens meridianer og genoprette balance. Der også indikationer på, at moxa-behandling kan styrke immunsystemet og således hjælpe med at forhindre sygdomme.