• EL-akupunktur

    EL-akupunktur

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut uis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

    LÆS MERE

EL-akupunktur øger effekten betragteligt

El-akupunktur, også kendt som elektroakupunktur, udspringer af traditionel akupunktur kombineret med brug af elektrisk strøm i stedet for kun nåle for at stimulere akupunkturpunkter.

Hvordan virker el-akupunktur så?
Som i traditionel akupunktur indsættes akupunkturnåle i specifikke akupunkturpunkter langs kroppens meridianer.
Disse punkter anses for at være forbundet med energistrømme i kroppen. I el-akupunktur tilsluttes et elektrisk apparat, der sender svage elektriske impulser via tynde ledninger gennem nålene og ind i akupunkturpunkterne.
Denne stimulering kan variere i intensitet og frekvens afhængig af behandlingens formål og den pågældende patients tilstand. Elektrisk stimulering forbedrer og regulerer kredsløb, energi- og blodstrømmen i kroppens meridianer og kar, som ifølge traditionel kinesisk medicin er afgørende for at opretholde en sund balance i kroppen.

El-akupunktur vil ofte blive anvendt i forbindelse med smerter. Behandlingen gør ikke ondt, men kan medføre en snurren eller prikken i det behandlede område og patienten er altid med til selv at sætte grænsen for, hvor stærk strømstyrken skal være. Man anvender ikke behandling med el-akupunktur på patienter med pacemaker.